उत्तर प्रदेश में कितने ज़िले हैं?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार आपका पसंद है उत्तर प्रदेश में कितने जिले हैं कुल इसका जवाब है उत्तर प्रदेश में कुल 75 जिले हैं 70 575 जिले हैं जो सर्वाधिक भारत में सर्वाधिक जिले हैं वह उत्तर प्रदेश में हैं इनकी संख्या पीछे पर हैं

namaskar aapka pasand hai uttar pradesh mein kitne jile hain kul iska jawab hai uttar pradesh mein kul 75 jile hain 70 575 jile hain jo sarvadhik bharat mein sarvadhik jile hain vaah uttar pradesh mein hain inki sankhya peeche par hain

नमस्कार आपका पसंद है उत्तर प्रदेश में कितने जिले हैं कुल इसका जवाब है उत्तर प्रदेश में कुल

Romanized Version
Likes  3  Dislikes    views  151
KooApp_icon
WhatsApp_icon
30 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!