ग्राफ्टिंग विभिन्न पौधों की विभिन्न प्रजातियों में किया जा सकता है?...


play
user

Gulnaz

लेवल 1 (बिगिनर)

0:22

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

प्रजातियां अधिकांश फलों के पेड़ की प्रजातियों के भीतर संगत हैं हां कर सकते हैं प्लांट फोटो सेंड कर सकते हैं मतलब के साथ हीरे की रक्षा और अमृत हो जैसे तूने जातियों को एक ही वृक्ष पर जीता किया जा सकता है

prajatiya adhikaansh falon ke ped ki prajatiyo ke bheetar sangat hain haan kar sakte hain plant photo send kar sakte hain matlab ke saath heere ki raksha aur amrit ho jaise tune jaatiyo ko ek hi vriksh par jita kiya ja sakta hai

प्रजातियां अधिकांश फलों के पेड़ की प्रजातियों के भीतर संगत हैं हां कर सकते हैं प्लांट फोटो

Romanized Version
Likes    Dislikes    views  11
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!