क्या फल मेरे वज़न कम करने में बाधा है?...


play
user

Naren khatri

Student And Social Worker

0:21

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका सवाल है कि क्या फल मेरे वजन कम करने में बाधा है तो मुझे लगता कि पल आपके वजन कम वजन कम करने में बाधा है फल में फिट रखने के लिए होता है और फौजी हमारे डाइट के रूप में भी इस्तेमाल किए जाते हैं धन्यवाद

aapka sawaal hai ki kya fal mere wajan kam karne mein badha hai toh mujhe lagta ki pal aapke wajan kam wajan kam karne mein badha hai fal mein fit rakhne ke liye hota hai aur fauji hamare diet ke roop mein bhi istemal kiye jaate hain dhanyavad

आपका सवाल है कि क्या फल मेरे वजन कम करने में बाधा है तो मुझे लगता कि पल आपके वजन कम वजन कम

Romanized Version
Likes  8  Dislikes    views  155
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!