क्या हम 15 साल की उम्र में वेट ट्रेनिंग करना शुरू कर सकते हैं?...


play
user

Yog Guru Amit Agrawal Rishiyog

Yoga Acupressure Expert

0:19

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आकाश ने ग्राम 15 साल की उम्र में वेट ट्रेनिंग करना शुरू कर सकते हैं जी नहीं बिल्कुल नहीं आपके लिए नुकसानदायक होगा यह ग्रोइंग एज होती है इस उम्र में अभी शुरुआत ना करें तो यही बेहतर है उसे आप की ग्रोथ रोकने के चांस बढ़ जाएंगे या ग्रोथ रुक जाएगी हारिया

akash ne gram 15 saal ki umr mein wait training karna shuru kar sakte hain ji nahi bilkul nahi aapke liye nukasanadayak hoga yah growing age hoti hai is umr mein abhi shuruat na kare toh yahi behtar hai use aap ki growth rokne ke chance badh jaenge ya growth ruk jayegi hariya

आकाश ने ग्राम 15 साल की उम्र में वेट ट्रेनिंग करना शुरू कर सकते हैं जी नहीं बिल्कुल नहीं आ

Romanized Version
Likes  104  Dislikes    views  1974
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!