आयुर्वेदिक उपचार से अग्न्याशय के ट्यूमर का इलाज कैसे किया जा सकता है?...


user

Dr.Yogesh P Sandu

Ayurveda Specialist

0:31
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

ट्यूमर का इलाज स्ट्रांग ग्रंथि बोलते हैं इसका इलाज होता है कि हम बोलते हैं कि उसकी आवाज था और वह कहां पर है मुझे आईडेंटिफाई होता है और कितना पुराना है उसके ऊपर इस तरह की जाती है सत्य है सत्य है या असत्य व्याधि है

tumour ka ilaj strong granthi bolte hain iska ilaj hota hai ki hum bolte hain ki uski awaaz tha aur wah kahaan par hai mujhe identify hota hai aur kitna purana hai uske upar is tarah ki jati hai satya hai satya hai ya asatya vyadhi hai

ट्यूमर का इलाज स्ट्रांग ग्रंथि बोलते हैं इसका इलाज होता है कि हम बोलते हैं कि उसकी आवाज था

Romanized Version
Likes  34  Dislikes    views  543
KooApp_icon
WhatsApp_icon
8 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!