धरती पर सूर्य की किरणें पहुंचने में कितना समय लगता है?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका प्रश्न है कि धरती पर सूर्य की किरने पहुंचने में कितना समय लगता है इसका सबसे बेस्ट आंसर है कि जब धरती पर सूर्य की किरणें आती है तो उसे 8 मिनट और 20 सेकंड लगते हैं थैंक यू मेरा नाम है शुभम प्लीज लाइक मी

aapka prashna hai ki dharti par surya ki kirne pahuchne me kitna samay lagta hai iska sabse best answer hai ki jab dharti par surya ki kirne aati hai toh use 8 minute aur 20 second lagte hain thank you mera naam hai subham please like me

आपका प्रश्न है कि धरती पर सूर्य की किरने पहुंचने में कितना समय लगता है इसका सबसे बेस्ट आंस

Romanized Version
Likes  3  Dislikes    views  155
WhatsApp_icon
1 जवाब
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
Likes    Dislikes    views  
WhatsApp_icon
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!