टैक्स से सरकार को कितना पैसा मिलता है?...


user

gurpreet singh

Computer graduate

0:21
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

X से गवर्नमेंट को यारा इंडियन रुपीस मिलते हैं जो इनकम टैक्स भरते हैं वह उनकी मैं आपको बता रहा हूं 2010 से लेकर 2011 तक जो उन्होंने पैसे के लिए गवर्नमेंट ने जो पैसा इकट्ठा किया था टेक्स्ट से वह कोई ₹11 थे

X se government ko yaara indian rupees milte hain jo income tax bharte hain vaah unki main aapko bata raha hoon 2010 se lekar 2011 tak jo unhone paise ke liye government ne jo paisa ikattha kiya tha text se vaah koi Rs the

X से गवर्नमेंट को यारा इंडियन रुपीस मिलते हैं जो इनकम टैक्स भरते हैं वह उनकी मैं आपको बता

Romanized Version
Likes  1  Dislikes    views  148
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!