भारत के किस राज्य में सर्वाधिक ज़िले है?...


play
user
0:19

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

भारत के किस राज्य में सर्वाधिक जिले हैं भारत के राज्य उत्तर प्रदेश में सर्वाधिक 71 जिले हैं तथा दूसरे स्थान पर भारत का राज्य मध्यप्रदेश है जिसके अंतर्गत कुल 50 जिले हैं

bharat ke kis rajya me sarvadhik jile hain bharat ke rajya uttar pradesh me sarvadhik 71 jile hain tatha dusre sthan par bharat ka rajya madhya pradesh hai jiske antargat kul 50 jile hain

भारत के किस राज्य में सर्वाधिक जिले हैं भारत के राज्य उत्तर प्रदेश में सर्वाधिक 71 जिले है

Romanized Version
Likes  69  Dislikes    views  1208
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!