user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

यूपीएससी प्रीलिम्स में 2 पेपर होते हैं फर्स्ट पेपर में जो प्रश्न आते हैं और दूसरे पेपर में 80 प्रश्न आते हैं पहले पर का मतलब होना कटऑफ निकलेगी और दूसरा पेपर आपको क्वालिफाई ट्रेवल करना होता है

upsc prilims mein 2 paper hote hain first paper mein jo prashna aate hain aur dusre paper mein 80 prashna aate hain pehle par ka matlab hona cutoff nikalegi aur doosra paper aapko kwalifai travel karna hota hai

यूपीएससी प्रीलिम्स में 2 पेपर होते हैं फर्स्ट पेपर में जो प्रश्न आते हैं और दूसरे पेपर में

Romanized Version
Likes  3  Dislikes    views  95
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!