वायुमंडलीय किस परत से घिरा हुआ?...


user

विनोद कुमार चौहान

TEACHER , TEACHING EXPERIENCE 30 YEAR'S , ADVISER http://getvokal.com/profile/vinod_74

0:27
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

वायुमंडलीय किस पर से गिरा हुआ है वह देखो आपका प्रश्न स्पष्ट है यदि आपका प्रश्न यह है कि पृथ्वी वायुमंडल की किस परत से गिरा हुआ है तो उसका उत्तर है जो बंडल से वह भी आपका ही प्रश्न है कि वायुमंडल की किस परत से गिरा हुआ है तो है वहीं मंडल से धन्यवाद

vayumandaliye kis par se gira hua hai vaah dekho aapka prashna spasht hai yadi aapka prashna yah hai ki prithvi vayumandal ki kis parat se gira hua hai toh uska uttar hai jo bindlu se vaah bhi aapka hi prashna hai ki vayumandal ki kis parat se gira hua hai toh hai wahi mandal se dhanyavad

वायुमंडलीय किस पर से गिरा हुआ है वह देखो आपका प्रश्न स्पष्ट है यदि आपका प्रश्न यह है कि पृ

Romanized Version
Likes  73  Dislikes    views  1467
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!