ओव्राल एल टैबलेट क्या है?...


play
user

shekhar11

Volunteer

0:18

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

मुझे ऑर्गन एंड टेबलेट की बात की है तो गर्भावस्था की रोकथाम 3 साल तक गर्भधारण से बचने की यह उपाय होते हैं यह टेबलेट होती है बंद के 72 घंटों के भीतर गर्भावस्था से बचने के लिए किसका उपयोग किया जाता है

mujhe organ and tablet ki BA at ki hai toh garbhavastha ki roktham 3 saal tak garbhadharan se BA chne ki yah upay hote hai yah tablet hoti hai BA nd ke 72 ghanto ke bheetar garbhavastha se BA chne ke liye kiska upyog kiya jata hai

मुझे ऑर्गन एंड टेबलेट की बात की है तो गर्भावस्था की रोकथाम 3 साल तक गर्भधारण से बचने की यह

Romanized Version
Likes  14  Dislikes    views  409
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
ovral एल ; ovaryl गोली ; मैनफोर्स टेबलेट खाने का तरीका ; लोनापाम ;

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!