मेरे नियोक्ता द्वारा जारी किए गए फॉर्म 16 में विभिन्न कटौती दिखाई नहीं गयी हैं। क्या मैं अपने रिटर्नज़ में उनका दावा कर सकता हूँ?...


user

Amarish Tiwari

Chartered Accountant

1:09
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

ऐसी हवा एंपलॉयर्स नोट्स ऑन ऑल द डिटेक्शन एंड फाइनेंस फोन नंबर सिक्सटीन इश्यूड बाय एम्पलाई कैन यू कैन सेल फाइनल फिगर्स इन यूअर इनकम टैक्स रिटर्न फॉर्म 16a इश्यूड फल परपस ऑफ द इंफॉर्मेशन ऑफ टैक्स डिडक्टेड एंड डिपॉजिटेड बाय द डिडक्टर एंड द डिडक्शन आफ सुन इन द पार्ट बी ऑफ form-16 एंड पार्टी इज नॉट जेनरेटेड बाय ड्रेसेस कैसे इनकम टैक्स वेबसाइट बिफोर यू कैन गिव ऑल ईयर फाइनल फिगर्स इन ईयर इनकम टैक्स रिटर्न थैंक यू

aisi hawa empalayars notes on all the detection and finance phone number siksatin ishyud bye employee can you can cell final figures in you're income tax return form 16a ishyud fal parpas of the information of tax didakted and deposited bye the didaktar and the deduction of sun in the part be of form 16 and party is not jenreted bye dresses kaise income tax website before you can give all year final figures in year income tax return thank you

ऐसी हवा एंपलॉयर्स नोट्स ऑन ऑल द डिटेक्शन एंड फाइनेंस फोन नंबर सिक्सटीन इश्यूड बाय एम्पलाई

Romanized Version
Likes  467  Dislikes    views  4541
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!