क्या पेरासिटामोल पीरियड्स के दर्द को रोक सकता है?...


play
user

Dr Chaya Chourasiya

Obstetrician and Gynecologist

0:42

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

जो है वह दर और जीवन दोनों पर काम आती है तो कोई भी प्रकार का दर्द होता है तो फिर कहो वह काम आती है उस एनाल्जेसिक पुल पर जो दर्द पहुंचाता है उसका नाम और बाकी सारी दवाईयां दे सकते हैं जब परीक्षा भी नहीं हो सकता

jo hai wah dar aur jeevan dono par kaam aati hai toh koi bhi prakar ka dard hota hai toh phir kaho wah kaam aati hai us enaljesik pool par jo dard pahunchata hai uska naam aur baki saree davaiyan de sakte hain jab pariksha bhi nahi ho sakta

जो है वह दर और जीवन दोनों पर काम आती है तो कोई भी प्रकार का दर्द होता है तो फिर कहो वह काम

Romanized Version
Likes  33  Dislikes    views  621
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!