मेरी गर्लफ्रेंड मेरे से बात नहीं करती और ना मेरे को किस करने देती है, ऐसे में क्या करूँ?...


user

Ansh jalandra

Motivational Speaker & Legal Advisor

0:29
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

गर्लफ्रेंड में से बात नहीं करती ना मेरे को किस करने देती है किसी में क्या करूं लेकिन किस्त नहीं करने देगी और कोई गलत तो नहीं कह सकते आप इस बात की फैमिली का कोई डर हो कोई प्रेशर हो

girlfriend me se baat nahi karti na mere ko kis karne deti hai kisi me kya karu lekin kist nahi karne degi aur koi galat toh nahi keh sakte aap is baat ki family ka koi dar ho koi pressure ho

गर्लफ्रेंड में से बात नहीं करती ना मेरे को किस करने देती है किसी में क्या करूं लेकिन किस्त

Romanized Version
Likes  144  Dislikes    views  3588
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!