दुनिया का सबसे बड़ा क्रिकेटर कौन है?...


user

SATYAM SHARMA

JNV STUDENT

0:27
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

दोस्तों तो आप का सवाल है कि दुनिया का सबसे बड़ा क्रिकेटर कौन है तो मैं आपको बता दूं क्रिकेटर यानी क्रिकेट से संबंधित है और जो वर्तमान में वर्ल्ड का नंबर बेस्ट क्रिकेटर यानी बैट्समैन में माना जाता है वह विराट कोहली विराट कोहली वर्ल्ड के नंबर वन बैट्समैन है थैंक यू

doston toh aap ka sawaal hai ki duniya ka sabse bada cricketer kaun hai toh main aapko bata doon cricketer yani cricket se sambandhit hai aur jo vartaman me world ka number best cricketer yani batsman me mana jata hai vaah virat kohli virat kohli world ke number van batsman hai thank you

दोस्तों तो आप का सवाल है कि दुनिया का सबसे बड़ा क्रिकेटर कौन है तो मैं आपको बता दूं क्रिके

Romanized Version
Likes  2  Dislikes    views  120
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!