क्या मुझे 180 में BEd कॉलेज मिल सकता है?...


user

डॉ साधना गुप्ता

Ph.d / net / Acupressure/Nominee Golden Book Of World Records

0:19
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

यह मेरिट के ऊपर निश्चित होता है कि किस वर्ष कौन सी मेरिट गई आपके 180 कितने में से आए हैं यह आप मैरिड देखिए अपने और फिर आप आरक्षित वर्ग से या चंद्र लिए भी आपको देखना होगा इंतजार करिए

yah merit ke upar nishchit hota hai ki kis varsh kaun si merit gayi aapke 180 kitne me se aaye hain yah aap married dekhiye apne aur phir aap arakshit varg se ya chandra liye bhi aapko dekhna hoga intejar kariye

यह मेरिट के ऊपर निश्चित होता है कि किस वर्ष कौन सी मेरिट गई आपके 180 कितने में से आए हैं य

Romanized Version
Likes  90  Dislikes    views  3014
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!