क्या घर बैठे IAS बन सकते हैं?...


user

Harender Kumar Yadav

Career Counsellor.

1:00
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

क्या घर बैठे आयुष बन सकते हैं दी कोई गर्लफ्रेंड तो बन सकते हैं या और घर पर जब तक आप फोटो 23 चढ़ी में खेल रही हूं कि सही प्रेक्टिस नहीं करेंगे तब भी नहीं होती और भी बहुत सारी तकलीफ होता है आप घर बैठे कर सकते हैं ऐसा नहीं है क्या तैयारी करना

kya ghar baithe ayush ban sakte hain di koi girlfriend toh ban sakte hain ya aur ghar par jab tak aap photo 23 chadhi me khel rahi hoon ki sahi practice nahi karenge tab bhi nahi hoti aur bhi bahut saari takleef hota hai aap ghar baithe kar sakte hain aisa nahi hai kya taiyari karna

क्या घर बैठे आयुष बन सकते हैं दी कोई गर्लफ्रेंड तो बन सकते हैं या और घर पर जब तक आप फोटो 2

Romanized Version
Likes  789  Dislikes    views  9867
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!