user

Pandey Ji

Student

0:27
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

हां पर ध्यान को नियंत्रण तब कर पाते हैं जब अपना हम खुद पर काबू रख पाते हैं हम किसी की सुपर ना ध्यान को देकर हम अपने ऊपर अपने को सोचे कि हम क्या कर रहे हैं हम कैसे आगे बढ़ना है तब तक हमारा ध्यान केंद्रित करने के लिए सब कुछ करना पड़ता है जुड़ जाए तब जाकर मध्यांचल

haan par dhyan ko niyantran tab kar paate hain jab apna hum khud par kabu rakh paate hain hum kisi ki super na dhyan ko dekar hum apne upar apne ko soche ki hum kya kar rahe hain hum kaise aage badhana hai tab tak hamara dhyan kendrit karne ke liye sab kuch karna padta hai jud jaaye tab jaakar madhyanchal

हां पर ध्यान को नियंत्रण तब कर पाते हैं जब अपना हम खुद पर काबू रख पाते हैं हम किसी की सुपर

Romanized Version
Likes  2  Dislikes    views  112
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!