मेरी इंग्लीश बहुत कमज़ोर है तो मुझे अंग्रेज़ी सीखना है तो इसके लिए क्या करूँ?...


user

Dharamvir singh

Serviceman Indian Army

0:29
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका प्रश्न है आपकी इंग्लिश कमजोर है उसे सीखने के लिए आप हल्लो ऐप या इग्नू ऐप मोबाइल से डाउनलोड करें और अगर यह नहीं कर सकते तो बाजार से रैपिड स्पीकिंग इंग्लिश की बुक आती है उसमें से आप लिखना बोलना पढ़ना अच्छे से सीख सकते हैं थैंक यू धन्यवाद

aapka prashna hai aapki english kamjor hai use sikhne ke liye aap hallo app ya IGNOU app mobile se download kare aur agar yah nahi kar sakte toh bazaar se Rapid speaking english ki book aati hai usme se aap likhna bolna padhna acche se seekh sakte hain thank you dhanyavad

आपका प्रश्न है आपकी इंग्लिश कमजोर है उसे सीखने के लिए आप हल्लो ऐप या इग्नू ऐप मोबाइल से डा

Romanized Version
Likes  5  Dislikes    views  157
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!