राजस्थान का बड़ा जीवित किला कौन सा है?...


play
user

Roshan Prasad Jaiswal

Junior Volunteer

0:20

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

लिविंग लिविंग फोर्ट जो है राजस्थान के ऐसे जो है जैसल सिंह ने बनवाया था तो यह जैसलमेर की सिटी में स्थित है जो कि पूरा विश्व में चौथा टीचर के बीचो बीच में और इसे वर्ल्ड हेरिटेज साइट के नाम से डिक्लेअर किया गया यूनेस्को के द्वारा

living living fort jo hai rajasthan ke aise jo hai jaisal Singh ne banwaya tha toh yah jaisalmer ki city mein sthit hai jo ki pura vishwa mein chautha teacher ke beechon beech mein aur ise world heritage site ke naam se declare kiya gaya UNESCO ke dwara

लिविंग लिविंग फोर्ट जो है राजस्थान के ऐसे जो है जैसल सिंह ने बनवाया था तो यह जैसलमेर की सि

Romanized Version
Likes  15  Dislikes    views  421
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!