बिजली का बिल क्यों बढ़ता है?...


play
user

Rahul kumar

Engineer

0:08

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

बिजली का बिल बढ़ती कीमतों पर भेजने का इस्तेमाल करेंगे जो इस रूप में व्यक्ति ग्रुप में 90 घर पर है उसका इस्तेमाल करेंगे तो उसी से बिजली बिल आपका जरूर उठता है

bijli ka bill badhti kimton par bhejne ka istemal karenge jo is roop mein vyakti group mein 90 ghar par hai uska istemal karenge toh usi se bijli bill aapka zaroor uthata hai

बिजली का बिल बढ़ती कीमतों पर भेजने का इस्तेमाल करेंगे जो इस रूप में व्यक्ति ग्रुप में 90 घ

Romanized Version
Likes  20  Dislikes    views  485
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!