राजस्थान में कितने राज्य है?...


user

Raghuveer Singh

👤Teacher & Advisor🙏

0:17
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार अब बस में राजस्थान में राज्य कितने हैं तो देखे राजस्थान में राज्य हैं वह है नहीं क्योंकि राजस्थान सीएम एक राज्य हैं और राजस्थान में जिलों की संख्या 32 और निर्माण जो नया जिला बना था 20 जनवरी 2008 को प्रतापगढ़ बना था और इस प्रकार से 33 जिले में राजस्थान में

namaskar ab bus mein rajasthan mein rajya kitne hain toh dekhe rajasthan mein rajya hain vaah hai nahi kyonki rajasthan cm ek rajya hain aur rajasthan mein jilon ki sankhya 32 aur nirmaan jo naya jila bana tha 20 january 2008 ko pratapgadh bana tha aur is prakar se 33 jile mein rajasthan mein

नमस्कार अब बस में राजस्थान में राज्य कितने हैं तो देखे राजस्थान में राज्य हैं वह है नहीं क

Romanized Version
Likes  14  Dislikes    views  229
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!