सात आठ महीने से दाद खाज खुजली एक्जिमा से परेशान है कोई उपाय बताइये?...


user

Dr. Vipul Bulandi

Ayurvedic Doctor and Nutritionist

0:24
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

सात आठ महीने से एक्जिमा से परेशान है हमारे पास परमानेंट सॉल्यूशन एक्जिमा का वैद्य लोग हम लोग खुद मेडिसिन बुलाते हैं राजीव दीक्षित जी की टीम में एक बार अगर आपने इलाज करवाना है तो मुझे कॉल करें नंबर है 7882 4449 व्हाट्सएप के लिए नंबर है 76965 60899

saat aath mahine se eczema se pareshan hai hamare paas permanent solution eczema ka vaidhy log hum log khud medicine bulate hain rajeev dixit ji ki team me ek baar agar aapne ilaj karwana hai toh mujhe call kare number hai 7882 4449 whatsapp ke liye number hai 76965 60899

सात आठ महीने से एक्जिमा से परेशान है हमारे पास परमानेंट सॉल्यूशन एक्जिमा का वैद्य लोग हम ल

Romanized Version
Likes  66  Dislikes    views  2199
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!