आज RCB और हैदराबाद में कौन जीतेगा?...


user

Shailesh Kumar Dubey

Yoga Teacher , Retired Government Employee

0:29
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

प्रश्न है आज आरसीबी और हैदराबाद में कौन जीतेगा इसका उत्तर है दोनों टीमें अच्छी हैं और इसका भविष्यवाणी करना बड़ा कठिन है कि कौन जीतेगा दोनों टीमों में यह काबिलियत है कि दोनों टीमें दोनों की में से कोई भी जीत सकते हैं करे योग रहे निरोग

prashna hai aaj RCB aur hyderabad me kaun jitega iska uttar hai dono teamen achi hain aur iska bhavishyavani karna bada kathin hai ki kaun jitega dono teamo me yah kabiliyat hai ki dono teamen dono ki me se koi bhi jeet sakte hain kare yog rahe nirog

प्रश्न है आज आरसीबी और हैदराबाद में कौन जीतेगा इसका उत्तर है दोनों टीमें अच्छी हैं और इसका

Romanized Version
Likes  135  Dislikes    views  4665
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
rcb hyderabad mein kaun jitega ;

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!