अपनापन किसे कहते हैं?...


user

Santosh Rishidev

Wedding Videographar

0:32
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आप ने सवाल किया अपनापन किसे कहते हैं इसका सही उत्तर है जहां पैसों की जरूरत होती है क्या गिफ्ट की या रोज कॉल करने की दूर से आ रहे हैं इंसान को देखकर जो तुम्हारे चेहरे पर मुस्कुराहट खिल जाती है उसे अपनापन कहते हैं

aap ne sawaal kiya apnapan kise kehte hain iska sahi uttar hai jaha paison ki zarurat hoti hai kya gift ki ya roj call karne ki dur se aa rahe hain insaan ko dekhkar jo tumhare chehre par muskurahat khil jaati hai use apnapan kehte hain

आप ने सवाल किया अपनापन किसे कहते हैं इसका सही उत्तर है जहां पैसों की जरूरत होती है क्या गि

Romanized Version
Likes  5  Dislikes    views  164
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!