मैं अपने आप में पूर्ण विचार नहीं कर पाता हूँ, क्या करूँ?...


play
user

Manish Singh

VOLUNTEER

0:15

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

विचार आप कुछ नहीं कर पाते कुछ बुरी बात इसमें नहीं है आपकी कोई दोस्त है एक्सपी इंसान है घर में भाई होगी बहन होगी पिताजी होंगे आपके कोई टीचर है दिल से जब सलाह लेना खुल के बात कर सकते हो आप उनसे जाकर चला ले सकते हैं

vichar aap kuch nahi kar paate kuch buri baat isme nahi hai aapki koi dost hai XP insaan hai ghar mein bhai hogi behen hogi pitaji honge aapke koi teacher hai dil se jab salah lena khul ke baat kar sakte ho aap unse jaakar chala le sakte hain

विचार आप कुछ नहीं कर पाते कुछ बुरी बात इसमें नहीं है आपकी कोई दोस्त है एक्सपी इंसान है घर

Romanized Version
Likes  13  Dislikes    views  401
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
कर पाता ;

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!