क्या पैसे के बिना ज़िंदगी का कोई मकसद नहीं है?...


play
user

Geet Awadhiya

Aspiring Software Developer

0:17

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

लेकिन आप कोई अच्छी जिंदगी जी दिया तो पहचान बहुत जरूरी होता है बिना पैसों की आप जीत सकते हैं खुश रह सकते हैं लेकिन काफी सारी जीजा को देखनी पड़ती समाज में तथा अपने परिवार की देखभाल के लिए पैसा का पीएम रोल निभाता

lekin aap koi achi zindagi ji diya toh pehchaan bahut zaroori hota hai bina paison ki aap jeet sakte hain khush reh sakte hain lekin kaafi saree jija ko dekhni padti samaj mein tatha apne parivar ki dekhbhal ke liye paisa ka pm roll nibhata

लेकिन आप कोई अच्छी जिंदगी जी दिया तो पहचान बहुत जरूरी होता है बिना पैसों की आप जीत सकते है

Romanized Version
Likes  14  Dislikes    views  390
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!