वजन बढ़ने के लिए सबसे बड़ा कारन कोनसा है?...


user

Nisha Sharma

Wellness Coach and Business Consultant

0:22
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

वजन बढ़ने के लिए सबसे बड़ा कारण है कारण है कि हमारी गैलरी का कम बंद होना और उसका शरीर की खपत कम होने और उसका इंटेक्स ज्यादा होना ही हमारा वजन बढ़ाने का सबसे बड़ा कारण होता है

wajan badhne ke liye sabse bada karan hai karan hai ki hamari gallery ka kam band hona aur uska sharir ki khapat kam hone aur uska intex zyada hona hi hamara wajan badhane ka sabse bada karan hota hai

वजन बढ़ने के लिए सबसे बड़ा कारण है कारण है कि हमारी गैलरी का कम बंद होना और उसका शरीर की ख

Romanized Version
Likes  138  Dislikes    views  2024
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!