1 मिनट में 60 सेकंड क्यों होते हैं?...


play
user

Geet Awadhiya

Aspiring Software Developer

0:23

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

मुझे 2 घंटे मिनट और सेकंड वाली प्रक्रिया बेबी लोन लोगों द्वारा निर्धारित की गई थी यह लोगों के जो गणित शास्त्र उसमें यह लोग हर एक चीज साथ के अंक से आकर देखते थे इसलिए जब यह पद्धति डिवेलप की गई तो उन्होंने 1 मिनट को 7 सेकंड से डिवाइड किया

mujhe 2 ghante minute aur second wali prakriya baby loan logo dwara nirdharit ki gayi thi yah logo ke jo ganit shastra usme yah log har ek cheez saath ke ank se aakar dekhte the isliye jab yah paddhatee develop ki gayi toh unhone 1 minute ko 7 second se divide kiya

मुझे 2 घंटे मिनट और सेकंड वाली प्रक्रिया बेबी लोन लोगों द्वारा निर्धारित की गई थी यह लोगों

Romanized Version
Likes  17  Dislikes    views  458
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!