राजस्थान के लिए करंट अफेयर की कौन सी बुक बढ़िया रहेगी?...


play
user

Subhasish

Junior Volunteer

0:19

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

राजस्थान का करंट अफेयर का किताब अगर देखा जाएगा तो अब एक करंट अफेयर्स 2018 मुझे किताब है उसमें से भी अधिक सकती है फिर राजस्थान का खुद का रिलेटेड एक किताब आता है उसे करंट अफेयर्स ऑफ राजस्थान बोलकर तो उसे भी आप देख सकते हैं

rajasthan ka current affair ka kitab agar dekha jaega toh ab ek current affairs 2018 mujhe kitab hai usme se bhi adhik sakti hai phir rajasthan ka khud ka related ek kitab aata hai use current affairs of rajasthan bolkar toh use bhi aap dekh sakte hain

राजस्थान का करंट अफेयर का किताब अगर देखा जाएगा तो अब एक करंट अफेयर्स 2018 मुझे किताब है उस

Romanized Version
Likes  14  Dislikes    views  385
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!