बेल्लिस्सा लाइट क्रीम कैसी है?...


play
user

Gulnaz

लेवल 1 (बिगिनर)

0:20

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

बनसा लाइट क्रीम कैसी है दिखे बेलिस्सा लाइट क्रीम यूज़ नेटवर्क रिमेडी है जैसे कि हाइपरपिगमेंटेशन ना स्किन के लिए जैसे के डांस को डार्क स्पॉट्स ब्राउन स्पॉट्स या फिर अनइवन स्किन टोन के लिए भी जो है रिपेयर करता है आप जो भी ब्राइटनेस है उसे रिमूव करने के लिए हेल्प मदद करता है

banasa light cream kaisi hai dikhe belissa light cream use network rimedi hai jaise ki haiparapigmenteshan na skin ke liye jaise ke dance ko dark spots brown spots ya phir anaivan skin tone ke liye bhi jo hai repair karta hai aap jo bhi brightness hai use remove karne ke liye help madad karta hai

बनसा लाइट क्रीम कैसी है दिखे बेलिस्सा लाइट क्रीम यूज़ नेटवर्क रिमेडी है जैसे कि हाइपरपिगमे

Romanized Version
Likes  2  Dislikes    views  131
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
bellissa lite cream ;

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!