सरगी क्या है? स्वैग से पैसे कैसे कमाए जाते हैं?...


play
user

shekhar11

Volunteer

0:15

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

गिल सरगी कि मैं बात करूं तो सर कि वह खास भोजन है जो करवा चौथ पर सूर्योदय से पहले सास अपनी बहू को देती है और सर्दी का प्रसाद समझ ग्रहण करने के बाद ही करवा चौथ का व्रत किया जाता है

gil saragi ki main baat karu toh sir ki vaah khaas bhojan hai jo karva chauth par suryoday se pehle saas apni bahu ko deti hai aur sardi ka prasad samajh grahan karne ke baad hi karva chauth ka vrat kiya jata hai

गिल सरगी कि मैं बात करूं तो सर कि वह खास भोजन है जो करवा चौथ पर सूर्योदय से पहले सास अपनी

Romanized Version
Likes  14  Dislikes    views  394
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!