दाल रोटी का समास विग्रह और समास बताएं? ...


user

Mukund Kumar Singh

Govt.Teacher Bihar

0:21
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

दाल रोटी में बंद समाचार दाल और रोटी का मतलब होता है दाल और रोटी इसलिए यह समाज का ग्रुप है इसके बीच में और साइलेंट है इसलिए दाल और रोटी कौन समास है धन्यवाद

daal roti me band samachar daal aur roti ka matlab hota hai daal aur roti isliye yah samaj ka group hai iske beech me aur silent hai isliye daal aur roti kaun samaas hai dhanyavad

दाल रोटी में बंद समाचार दाल और रोटी का मतलब होता है दाल और रोटी इसलिए यह समाज का ग्रुप है

Romanized Version
Likes  6  Dislikes    views  248
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!