पैसे की बचत कैसे करें?...


user

Amit Kumar

Student

0:34
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

पैसों की बचत जैसे हम किसी वस्तु को खरीद रहे हैं वह जाग महंगी है हमें याद महंगी वस्तु नहीं करनी चाहिए तब सस्ती वाली खरीदनी चाहिए और फिजूल का खर्चा नहीं करना चाहिए जैसे दोस्तों के साथ पार्टी इधर-उधर जाना इंजॉय करना इससे हमारा कर्ज और बढ़ता है इससे हमारे जैसे खर्च होते हैं

paison ki bachat jaise hum kisi vastu ko kharid rahe hain vaah jag mehengi hai hamein yaad mehengi vastu nahi karni chahiye tab sasti wali kharidani chahiye aur fizool ka kharcha nahi karna chahiye jaise doston ke saath party idhar udhar jana enjoy karna isse hamara karj aur badhta hai isse hamare jaise kharch hote hain

पैसों की बचत जैसे हम किसी वस्तु को खरीद रहे हैं वह जाग महंगी है हमें याद महंगी वस्तु नहीं

Romanized Version
Likes  4  Dislikes    views  89
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!