क्या SSC MTS एक लिपिक नौकरी या एक चपरासी नौकरी है?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

क्या SSC MTS से MTS एक लिपिक नौकरियां एक चपरासी की नौकरी है इस सवाल का जवाब यह है कि हां एसएससी एमटीएस एक चपरासी की नौकरी होती है जिस को अंग्रेजी में क्या कहते हैं और लिपिक नौकरी के लिए आपको सी सी एच एस एल की परीक्षा के लिए अर्जी देनी पड़ेगी यह दोनों परीक्षाएं साल में एक बार होती हैं

kya SSC MTS se MTS ek lipik naukriyan ek chaprasi ki naukri hai is sawaal ka jawab yah hai ki haan ssc MTS ek chaprasi ki naukri hoti hai jis ko angrezi mein kya kehte hain aur lipik naukri ke liye aapko si si h s el ki pariksha ke liye arji deni padegi yah dono parikshaen saal mein ek baar hoti hain

क्या SSC MTS से MTS एक लिपिक नौकरियां एक चपरासी की नौकरी है इस सवाल का जवाब यह है कि हां ए

Romanized Version
Likes    Dislikes    views  40
WhatsApp_icon
1 जवाब
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
Likes    Dislikes    views  
WhatsApp_icon
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!