क्या हम जलवाष्प को पानी में बदल सकते हैं?...


चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

क्या हम जल पास को पानी में बदल सकते हैं बिल्कुल जलवाष्प को पानी बंद है सकता है उसे इकट्ठा करके और किसी ने लिखे द्वारा खुले वातावरण में डाला जाता है हम दूसरे सिरे से वो जनवाश में आता है कि से आशिक जल बनते हैं

kya hum jal paas ko paani me badal sakte hain bilkul jalwashp ko paani band hai sakta hai use ikattha karke aur kisi ne likhe dwara khule vatavaran me dala jata hai hum dusre sire se vo janvash me aata hai ki se aashik jal bante hain

क्या हम जल पास को पानी में बदल सकते हैं बिल्कुल जलवाष्प को पानी बंद है सकता है उसे इकट्ठा

Romanized Version
Likes  72  Dislikes    views  1305
WhatsApp_icon
1 जवाब
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
Likes    Dislikes    views  
WhatsApp_icon
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!