भारत के सिंचाई मंत्री कौन हैं?...


play
user
0:23

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपने पूछा है भारत के सिंचाई मंत्री कौन है तो सिंचाई मंत्री भारत के नितिन गडकरी हैं क्योंकि नितिन गडकरी जो है भारत के वाटर रिसोर्सेज के मंत्री हैं और उसी के अंतर्गत सिंचाई मंत्रालय भी आता है

aapne poocha hai bharat ke sinchai mantri kaun hai toh sinchai mantri bharat ke nitin gadkari hain kyonki nitin gadkari jo hai bharat ke water resources ke mantri hain aur usi ke antargat sinchai mantralay bhi aata hai

आपने पूछा है भारत के सिंचाई मंत्री कौन है तो सिंचाई मंत्री भारत के नितिन गडकरी हैं क्योंकि

Romanized Version
Likes  85  Dislikes    views  1922
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!