पेड़ की इंग्लिश क्या होती है?...


user

Rupika

Basics Moulder, Trainers' Trainer And Happiness Coach And Author

0:29
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपने पूछा है पेड़ की इंग्लिश क्या होती है पैर के इंग्लिश फ्री होती है सीआरपीसी छोटे पौधों की मतलब पौधों की इंग्लिश होती है प्लांट और छोटे पौधों के अनुसार पी एल आई एन जी एस प्लांट मतलब कौन है मतलब

aapne poocha hai ped ki english kya hoti hai pair ke english free hoti hai crpc chote paudho ki matlab paudho ki english hoti hai plant aur chote paudho ke anusaar p el I N ji S plant matlab kaun hai matlab

आपने पूछा है पेड़ की इंग्लिश क्या होती है पैर के इंग्लिश फ्री होती है सीआरपीसी छोटे पौधों

Romanized Version
Likes  48  Dislikes    views  584
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!