गरीबों को सरकारी लोन कैसे मिलेगा?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

तिथि है आप तो सरकारी लोन लेना है गरीब हैं आप तो आप अपने l4e बैंक में चाहिए यार कि आज तक या प्रीति लाकर कल टारगेट सहकारी बैंक में जाइए वहां का तालाब बताइए कितने पैसे की जरूरत है तो वह आपसे बताएंगे सी चीज आप तो कितने रुपए चिट्ठी तो दिल में रखकर अपने मिल जाएंगे

tithi hai aap toh sarkari loan lena hai garib hain aap toh aap apne l4e bank me chahiye yaar ki aaj tak ya preeti lakar kal target sahkari bank me jaiye wahan ka taalab bataiye kitne paise ki zarurat hai toh vaah aapse batayenge si cheez aap toh kitne rupaye chitthi toh dil me rakhakar apne mil jaenge

तिथि है आप तो सरकारी लोन लेना है गरीब हैं आप तो आप अपने l4e बैंक में चाहिए यार कि आज तक या

Romanized Version
Likes  16  Dislikes    views  476
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!