भारत और पाकिस्तान को दोस्त कैसे बनाएं?...


play
user

Faiz

Software Tester at Cognizant Technology Solutions.

0:15

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

पीके बिल्कुल दोस्ती जो भारत और पाकिस्तान की दुश्मनी को दोस्ती में बिल्कुल बदल सकती है अगर पाकिस्तान अच्छे से संबंध बनाए भारत के साथ और कभी लड़ाई ना करें हमेशा भारत की बात माने और इंडिया भारत की पाकिस्तान की बात वाले अच्छे से दोस्ती बिल्कुल बन सकती है

pk bilkul dosti jo bharat aur pakistan ki dushmani ko dosti mein bilkul badal sakti hai agar pakistan acche se sambandh banaye bharat ke saath aur kabhi ladai na kare hamesha bharat ki baat maane aur india bharat ki pakistan ki baat waale acche se dosti bilkul ban sakti hai

पीके बिल्कुल दोस्ती जो भारत और पाकिस्तान की दुश्मनी को दोस्ती में बिल्कुल बदल सकती है अगर

Romanized Version
Likes  6  Dislikes    views  176
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!