9 साल की लड़की और 17 साल का लड़का सेक्स कर सकते हैं क्या?...


user

DR. MANISH

MULTI TASKER & DR.M.D (A.M.), B-PHARMA, PGDM-M

0:52
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

देखो मैं कैसे बताऊं कि तुमने अच्छा किया यहां पर पूछ लिया हम लोग कानून से बंधे हुए लोग हैं अगर तुम्हें जेल नहीं जाना मुझको ए 376 धारा करने को तो इल्लीगल लोग कहते मर्डर करने से भी कानूनी रूप से इतनी बड़ी दिक्कत आ जाएगी

dekho main kaise bataun ki tumne accha kiya yahan par puch liya hum log kanoon se bandhe hue log hain agar tumhe jail nahi jana mujhko a 376 dhara karne ko toh illegal log kehte murder karne se bhi kanooni roop se itni badi dikkat aa jayegi

देखो मैं कैसे बताऊं कि तुमने अच्छा किया यहां पर पूछ लिया हम लोग कानून से बंधे हुए लोग हैं

Romanized Version
Likes  91  Dislikes    views  5155
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!