DCA और BCA में सबसे अच्छा कौन होता है?...


user

Nikhil Ranjan

Programme Coordinator - National Institute of Electronics and Information Technology (NIELIT)

0:16
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

काराकस ने डीसी और बीसीए में सबसे अच्छा कौन होता है तो आप बता दें लेकिन वैसे भी होता है लेकिन अगर आप यहां पर ग्रेशन करना चाह रहे हैं तो अभिषेक आ सकता है और अगर आप डिप्लोमा करना चाह रहा है कुछ भी कर सकता है मैं शुभकामनाएं आपके साथ हैं धन्यवाद

karakas ne dc aur bca me sabse accha kaun hota hai toh aap bata de lekin waise bhi hota hai lekin agar aap yahan par greshan karna chah rahe hain toh abhishek aa sakta hai aur agar aap diploma karna chah raha hai kuch bhi kar sakta hai main subhkamnaayain aapke saath hain dhanyavad

काराकस ने डीसी और बीसीए में सबसे अच्छा कौन होता है तो आप बता दें लेकिन वैसे भी होता है लेक

Romanized Version
Likes  992  Dislikes    views  11180
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!