घर पर ही प्राइमर कैसे बना सकते है?...


user

Reena Arya

Yoga Instructor

0:20
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

हेलो एवरीवन जीना घूंघट आपका क्वेश्चन है घर पर ही प्राइमर कैसे बना सकते हैं तो सीधा संसार है आप एलोवेरा जेल लेले मार्केट में उपलब्ध आप उसको ऐसा प्राइमस धमाल कर सकते हैं और आपकी स्किन विटामिंस नहीं होगी

hello everyone jeena ghunghat aapka question hai ghar par hi Primer kaise bana sakte hain toh seedha sansar hai aap aloevera jail lele market mein uplabdh aap usko aisa primus dhamaal kar sakte hain aur aapki skin vitamins nahi hogi

हेलो एवरीवन जीना घूंघट आपका क्वेश्चन है घर पर ही प्राइमर कैसे बना सकते हैं तो सीधा संसार ह

Romanized Version
Likes  83  Dislikes    views  1192
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!