वायु प्रदूषण के कितने प्रकार होते हैं?...


user

Roshni

Student

0:24
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

जी हां वायु प्रदूषण के बहुत से प्रकार होते हैं जैसे वाहनों से निकलने वाला कच्चा दुआ से भी वायु प्रदूषण बहुत तेजी से फैलता है और औद्योगिक कुल कारखानों से निकलने वाले दुआ से हमारा पर्यावरण पूरी तरह से दूसरे खो जाता है इसी कारण इस को रोकना चाहिए

ji haan vayu pradushan ke bahut se prakar hote hain jaise vahanon se nikalne vala kaccha dua se bhi vayu pradushan bahut teji se failata hai aur audyogik kul karkhanon se nikalne waale dua se hamara paryavaran puri tarah se dusre kho jata hai isi karan is ko rokna chahiye

जी हां वायु प्रदूषण के बहुत से प्रकार होते हैं जैसे वाहनों से निकलने वाला कच्चा दुआ से भी

Romanized Version
Likes  3  Dislikes    views  274
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!