कबीर के दोहे के कितने संग्रह हैं और उन्हें किस नाम से जाना जाता है?...


user

डॉ साधना गुप्ता

Ph.d / net / Acupressure/ World Record Holder

0:22
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

अलग-अलग आलोचकों ने कबीर के ग्रंथों की संख्या अलग-अलग बताइए किसी ने 53 किसी ने अखियां से किसी ने 52 पर्ची उपलब्ध है वही बिचक जिसके तीन भागे था की शपथ और रमणी

alag alag aalochakon ne kabir ke granthon ki sankhya alag alag bataiye kisi ne 53 kisi ne akhiyan se kisi ne 52 parchi uplabdh hai wahi bichak jiske teen bhaage tha ki shapath aur ramani

अलग-अलग आलोचकों ने कबीर के ग्रंथों की संख्या अलग-अलग बताइए किसी ने 53 किसी ने अखियां से कि

Romanized Version
Likes  40  Dislikes    views  1362
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!