गुदाद्वार पर मस्सा होना | इसका क्या इलाज़ क्या है?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार आपका प्रश्न गुदाद्वार पर मसा होना इसका क्या इलाज है देखिए यह दोत्र कि मुझे होते हैं के अंदर की तरफ और एक बाहर की तरफ से तो यदि बाहर की तरफ हैं तो इसका सॉलिड का इलाज है कि आप ऑपरेशन करवाएं मित्र वाले का ऑपरेशन करवाया था लेकिन इसका इलाज ऑपरेशन नहीं है धन्यवाद

namaskar aapka prashna gudadwar par massa hona iska kya ilaj hai dekhiye yah dotra ki mujhe hote hain ke andar ki taraf aur ek bahar ki taraf se toh yadi bahar ki taraf hain toh iska solid ka ilaj hai ki aap operation karvaaein mitra waale ka operation karvaya tha lekin iska ilaj operation nahi hai dhanyavad

नमस्कार आपका प्रश्न गुदाद्वार पर मसा होना इसका क्या इलाज है देखिए यह दोत्र कि मुझे होते है

Romanized Version
Likes  63  Dislikes    views  509
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!