user

Jainul Aabdeen

Pharmacist

0:17
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

लेबर रतिया जिगर एक आवश्यक अंग होता है जिसमें कई कार्य होते हैं जिसमें प्रोटीन और रक्त के थक्के बन्ना ट्राइग्लिसराइड्स और कोलेस्ट्रॉल ग्लाइकोजन सेंटेंसेस और उत्पादन शामिल होते हैं लेकिन एक बड़ा अंग होता है जो पेट के दाहिने हिस्से की तरफ होता है

labour ratia jigar ek aavashyak ang hota hai jisme kai karya hote hain jisme protein aur rakt ke thakke banna triglycerides aur cholesterol glycogen sentenses aur utpadan shaamil hote hain lekin ek bada ang hota hai jo pet ke dahine hisse ki taraf hota hai

लेबर रतिया जिगर एक आवश्यक अंग होता है जिसमें कई कार्य होते हैं जिसमें प्रोटीन और रक्त के थ

Romanized Version
Likes  180  Dislikes    views  1563
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!