मैं अभी फाइनल वर्ष का छात्र हूँ, EEE से BTech करने के बाद करें जिससे की मैं GATE क्वालीफाई कर सकता हूँ?...


play
user

Janak

An Enthusiastic Entrepreneur.

0:50

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

इफ यू वांट टू क्वालीफाई गेट द न्यू फर्स्ट ऑफ स्टडीज फॉर ए टार्गेट इज अ कंप्यूटर टेबल इन कबर्ड डिफिकल्ट एग्जामिनेशन फॉर मास्टर्स इन इंडिया एंड और टू गेट टू गेट यू मस्ट स्टडी वेल आर्टिस्ट स्टडी फॉर 607 मंथ एंड डेट ऑफ वर्किंग हार्ड स्टार्टिंग हॉटस्पॉट स्टडी स्मार्ट असीमित टॉपिक्स ऑफ द फोन नंबर ऑफ मार्क्स विटी दांडू अकॉर्डिंग लिस्टर डीजल और ट्राय टू क्लियर ट्राय ट्राय टू यू नो एंट्री मराठी एट्टीट्यूड स्टेटस ऑन द सब्जेक्ट्स सेलेक्ट 2152 बैटरी ऑपरेटेड एवरी डे फॉर द नेक्स्ट 67 मंथ

if you want to qualify gate the new first of studies for a target is a computer table in kabard difficult examination for masters in india and aur to gate to gate you must study well artist study for 607 month and date of working hard starting hotspot study smart asimeet topics of the phone number of marks VT dandu according lister diesel aur try to clear try try to you no entry marathi attitude status on the subjects select 2152 battery operated every day for the next 67 month

इफ यू वांट टू क्वालीफाई गेट द न्यू फर्स्ट ऑफ स्टडीज फॉर ए टार्गेट इज अ कंप्यूटर टेबल इन कब

Romanized Version
Likes  1  Dislikes    views  215
WhatsApp_icon
1 जवाब
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
Likes    Dislikes    views  
WhatsApp_icon
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!