गांड में उंगली करना का मुहावरे का अर्थ क्या होता है ?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार दोस्तों गांड में उंगली करना का मुहावरा का अर्थ शत्रु से गांड मारने का मुहावरे का अर्थ व किसी को परेशान करना किसी को कष्ट न पहुंचे करना जो कि लोग चला जाता है धन्यवाद

namaskar doston gaand me ungli karna ka muhavara ka arth shatru se gaand maarne ka muhavare ka arth va kisi ko pareshan karna kisi ko kasht na pahuche karna jo ki log chala jata hai dhanyavad

नमस्कार दोस्तों गांड में उंगली करना का मुहावरा का अर्थ शत्रु से गांड मारने का मुहावरे का अ

Romanized Version
Likes  55  Dislikes    views  1297
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!