बिल्ली का विलोम शब्द क्या होगा?...


user

Raj

Teachear

0:34
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

हेलो फ्रेंड फ्रेंड आपने जो सवाल किया है बिल्ली का विलोम शब्द क्या होता है विलोम का मतलब होता है प्लेन फ्रेंड की उसको उसका विपरीत ऐसे मेल का फीमेल होता है इसमें क्या बिल्ली जो है फीमेल है इसका मेला जाएगा भिंडी की जगह इसका सही आंसर हो जाएगा बिल्ला जैन

hello friend friend aapne jo sawaal kiya hai billi ka vilom shabd kya hota hai vilom ka matlab hota hai plane friend ki usko uska viprit aise male ka female hota hai isme kya billi jo hai female hai iska mela jaega bhindi ki jagah iska sahi answer ho jaega billa jain

हेलो फ्रेंड फ्रेंड आपने जो सवाल किया है बिल्ली का विलोम शब्द क्या होता है विलोम का मतलब हो

Romanized Version
Likes  4  Dislikes    views  273
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!